Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 61 | 21.07.2017
     


 
Gedia Espanya, premi CIAC a la millor productivitat industrial de tot Catalunya

Gedia Espanya acaba de rebre el premi CIAC a la millor productivitat industrial de tot Catalunya en reconexiement a la seva alta productivitat, que ha estat un dels pilars del creixement constant i sòlid d'aquesta companyia al nostre país. En el decurs de 2016 la xifra en productivitat de Gedia Espanya ha evolucionat positivament amb un creixement per sobre del 4% i una facturació al voltant dels 75 milions d'euros.

     


 
Més de 32.000 persones assisteixen al Vida Festival de Vilanova

El Vida Festival 2017 de Vilanova i la Geltrú, hereu de l'íntim Faraday, va abaixar el teló amb èxit de públic.La Masia d'en Cabanyes i La Daurada Beach Club van aplegar més de 32.000 persones. Segons els organitzadors del certamen, un 60% dels assistents són catalans, un 30% provenen de la resta de l'estat i un 10% són estrangers. 


     


 
El Museu del Ferrocarril obre més hores a l'estiu

El Museu del tren amplia l'horari i els dies de visita en la temporada estiuenca. L'horari s'amplia amb activitats diàries gratuïtes pensades per a famílies, petits grups i per a tots els visitants que hagin accedit amb qualsevol de les tarifes vigents. Cada dia es realitzen projeccions de documentals dins d'un vagó tipus J; visites comentades, de dilluns a dijous, al matí, i de divendres a diumenges, a les tardes.


     


 
L'equip Vilanova Fórmula Team entra en competició

L'equip Vilanova Fórmula Team format per estudiants del campus local de la UPC ha presentat a la Masia d'en Cabanyes el seu vehicle de competició. Amb aquest acte s'ha fet visible l'esforç realitzat durant mesos, per tal de poder fer realitat el projecte de competir amb d'altres equips universitaris en carreres de fórmula 1.


     


 
Showcooking amb Paco Pérez i Xavi Nolla a Coolinary Market

Dijous, 27 de juliol, a les 18h30, Paco Pérez, xef de 5 estrelles Michelin, elaborarà en directe dos plats a la cuina-plató de Coolinary Market i el sommelier Xavi Nolla explicarà quins caves són els més indicats per a cada plat. Cal reservar plaça al 93 522 27 64.


     


 
Totes les novetats al butlletí de Mas Albornà

El Festival EVA ocupa l'obertura del butlletí de Mas Albornà, però també hi tenen cabuda altres notícies com la visita dels gegants petits de Vilafranca, les noves feines de neteja viària o la memòria institucional. Podeu consultar-lo tot a l'enllaç.

     


 
Previsora General · Mútua Penedès celebra l'assemblea general de mutualistes

L'Assemblea ha comptat amb una destacada assistència de mil socis mutualistes de l'entitat. En el decurs de l'acte s'ha fet un detallat repàs a la política general de l'entitat i s'ha analitzat les magnituds econòmiques i financeres més rellevants. A destacar un cop més la generació d'un excedent positiu que en l'exercici 2016, igual que en exercicis anteriors, ha passat a nodrir els fons propis de la mutualitat, els quals segueixen incrementant-se. Així mateix segueix millorant la solvència de l'entitat, els indicadors estan clarament per sobre de la mitjana del sector. 

Al tancament del 2016, Previsora General va superar les 350.000 persones assegurades, amb més de 35.000 mutualistes i un volum de cartera de més de 19 milions d'euros.


     


 
Fundació Ave Maria: Art a les hamaques de Sitges

En el marc del Festival Sitges ReciclArt, el Fons d’Art de la Fundació Ave Maria presenta una col·lectiva d’artistes que donen una nova vida a un suport plegat de records, original i irrepetible. Les velles hamaques de les platges de Sitges, tornen renovades en una nova edició de la mostra “Art a les hamaques”. 

Els beneficis de la venda de les hamaques es destinaran a la Fundació Ave Maria, en el marc de la seva tasca en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual i la promoció de l'art i la cultura solidària. Més informació...

     


 
Vallformosa nomena a Marta Vidal CEO de la companyia

El celler Vallformosa segueix el seu procés de professionalització estratègic nomenant a Marta Vidal Ollé nova CEO de la companyia, càrrec que es va fer efectiu el passat mes de maig. 

Marta, executiva de 32 anys, amb una carrera brillant en el sector financer, s'incorpora a Vallformosa per liderar el repte de convertir-la en el referent per la seva professionalització, transparència i capacitat de connectar amb el client. 

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email