Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 62 | 22.09.2017
     


 
A. Plazas estrena un magatzem de dipòsit fiscal

A. Plazas, empresa del Penedès, amb una llarga trajectòria com a operador logístic en l’àmbit nacional d’emmagatzematge i transport multimodal, acaba d'obrir a Subirats, a tocar de l’autopista AP-7, el Magatzem de Vins, Escumosos i Licors d’alta graduació en règim suspensiu d’impostos. 

La iniciativia ha estat fortament recolzada pels seus clients, cellers i distribuïdors de vins i licors, tots oberts a mercats internacionals, que necessiten aquest magatzem de Dipòsit Fiscal, CAE, per un flux ràpid de les seves mercaderies, tant d'importació com d’exportació. 


     


 
El Cep i la Nansa amb La Palabra en la Mano

El Cep i la Nansa edicions ha posat en marxa un nou projecte de participació col·lectiva en l'edició de llibres de qualitat literària garantida i que tenen un àmbit social ampli. La participació consisteix en aportacions de tipus micromecentage mitjançant la plataforma: Edita.cat. El primer llibre que ens presenten és La Palabra en la Mano, de la barcelonesa Marimén Ayuso. 

Per a més informació cliqueu l'enllaç.

     


 
Lavola t'ajuda a recuperar part de la inversió en calderes de biomassa o en la substitució dels gasos refrigerants

Si la vostra empresa ha fet una inversió d'aquest tipus, Lavola pot ajudar a recuperar part dels diners invertits amb la convocatòria de Projectes Clima 2017.

El MAPAMA paga 9,7 euros per tona de CO2 reduïda durant un període de 4 anys. La tramitació cal cursar-la abans del 29 de setembre de 2017, per a més informació cliqueu l'enllaç.

     


 
Aislopd presenta els aspectes legals que afecten a les comunicacions de les empreses

Introduir la cultura de la seguretat i de la protecció de les dades personals quan usem diferents aplicacions i solucions de comunicacions empresarials és l'objectiu del taller que ens proposa Aislopd.

Aquesta sessió gratuïta tindrà lloc el 5 d'octubre. Tots els detalls de la sessió, els trobareu a l'enllaç.

     


 
El Casal presenta totes les novetats per la tardor

El Casal us proposa diverses activitats per a aquesta tardor: Dani Mateo, Ball de Saló, Presentació del Curs d'Humanitats i del Club Sènior, Conferència d'en Pol Avinyó del programa 'Liceu al territori', XIII Edició del Ral·li 'Trofeu La Premsa', Sortides per gaudir d'Òpera i Teatre a Barcelona, Torneig Fèlix Trullàs i moltes més que podeu consultar a l'enllaç.


     


 
Coolinary estrena el Fashion Market

Divendres 29 de setembre, el centre d'oci Coolinary estrena el nou Coolinary Fashion Market organitzat per Anímate Sitges.

Un grup de 20 artesans i botiguers de Sitges muntaran parades amb tota la seva moda i accesoris a Coolinary cada divendres a la tarda i dissabte i diumenge tot el dia.


     


 
Novetats de tardor al Club Nàutic

El butlletí digital del Club Nàutic Vilanova ens porta totes les novetats per a aquesta tardor: Submarinisme, cursos per aprendre a navegar, etc.

Podeu llegir tot el butlletí a l'enllaç.


     


 
El CSG crea una enquesta molt breu per detectar el risc de caiguda de la gent gran

Professionals del Departament de Recerca del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) han creat un qüestionari molt breu que permet detectar amb exactitud el risc de caigudes de les persones d’edat avançada.

Aquest estudi suposa un gran avenç per a la prevenció de fractures en la gent gran, per aquest motiu ha estat publicat a la revista científica internacional Plos One. Llegiu l'article complet a l'enllaç.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email