Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 63 | 20.10.2017
     


 
Gran èxit al taller de LOPD d'Aislopd a Polinyà

El passat dimecres, a Polinyà, Aislopd i Applus+ van imaprtir un taller de Gestió de Protecció de Dades Personals de la LOPD al nou Reglament General Europeu amb una gran acollida de participació. 

L'empresa vilafranquina imparteix arreu tallers d'aquest estil i d'altres que podeu consultar al seu web www.aislopd.com. 


     


 
Celebracions especials al Vivero Beach Club

Vivero Beach Club Restaurant és un espai únic a la Mediterrània per fer que cada celebració es converteixi en un esdeveniment especial d'acord amb els desitjos i necessitats dels seus clients.

L'ambient més selecte, una oferta gastronòmica de primer nivell i la millor música Chill Out a Sitges es posa al servei de les empreses per les seves celebracions més especials.

     

 
Jordi Baijet Achón a la Fundació Ave Maria de Sitges

La Fundació Ave Maria acull, del 21 d'octubre al 5 de novembre de 2017, l'exposició pòstuma del pintor Jordi Baijet Achón.

El Fons d'Art de la Fundació vol retre amb aquesta exposició, un homenatge a l'artista enamorat de Sitges, de la seva llum i de la seva gent, en agraïment a la seva contribució a la vida cultural i artística a la vila.

     


 
El Museu del Ferrocarril de Catalunya presenta el seu Projecte d'Accessibilitat

El Museu del Ferrocarril de Catalunya presenta el seu projecte d’accessibilitat, en el que s’inclouen les obres de remodelació i millora realitzades al 2017 i 2018. El projecte inclou reformes a la façana i l’edifici de serveis del Museu, una nova via de contorn per les locomotores i un nou projecte audiovisual de benvinguda, entre d’altres millores.

L’objectiu és ser un Museu totalment inclusiu i accessible. Llegiu tota la informació.

     


 
La Fundació Vallformosa fa l’acte d’entrega dels 6.033 € recaptats a la 9a Festa Solidària

La Festa Solidària per la lluita contra el càncer és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 30 de juny va arribar a la novena edició i va recaptar 6.033 euros. El 80% de la recaptació va destinat a l’ICO i el 20% a l’associació penedesenca Ampert. 

L’acte de lliurament dels xecs a les dues entitats es va fer el passat 10 d’octubre, al pati del Vinseum de Vilafranca del Penedès.


     


 
L’artista penedesenca Sílvia Isach farà un mapping sobre la Catedral de Berlín

En el 13è Berlin Festival of Lights 2017, en el qual les nits de la capital alemanya es transformen en un espectacle brillant de llum i art, s'ha projectat el mapping de Sínoca, que també va ser autora del mapping de la Nit de l'Empresa 2017 de la FEGP.

Sota el lema “Creating Tomorrow”, l’artista ha creat l’obra titulada “Harmonie” i es tracta d’un dels projectes de vídeo mapping més personals de l’artista en el que fa una reflexió simbòlica del present i el futur desitjat.


     


 

El CETIVG obre una nova programació de cursos especialitzats

Elaboració de pressupostos i la gestió econòmica, La gestió eficaç del temps, Curs Arduino per adults - Nivell avançat, Treball en xarxa (networking) o Màrqueting digital són algunes de les propostes de la programació presencial dels cursos que inicia el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials.

Pel que fa a la modalitat online, cliqueu l'enllaç per a més informació.


     


 
La Generalitat dona ajudes a projectes de transformació digital per comerç i serveis

L’ajuda és del 50% de l’import total del projecte, amb una subvenció mínima de 500 € i fins a un màxim de 3.000 € per a tots aquells projectes de creació i millora d’una pàgina web, alta i gestió de perfils socials corporatius (community manager) per incrementar la notorietat de l’empresa, creació d’una botiga online per la venda dels productes o serveis de l’establiment, promoció i comunicació a nivell online amb l’objectiu d’incrementar vendes, fidelitzar clients, marca etc. Aquests serveis s’hauran de realitzar per una empresa especialitzada en aquest àmbit i hauran d’estar finalitzats abans del 31 de desembre. Social Mirror, a més d'oferir aquests serveis, també realitza el procés per tal que es concedeixi la subvenció al client. 

     


 
Tercer Premi a la millor tapa catalana

Corazón de Agave va triomfar al concurs SanMiguel TAST BCN amb la seva tapa 'tostada de Cochinita Pibil' en representació de Collinarymarket.

Cada dimecres podeu gaudir de la tercera millor tapa de Catalunya a Coolinary.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email