Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 64 | 17.11.2017
     


 
Exposició a la Fundació Ave Maria de Carles Guitart

Demà dissabte, 18 de novembre, a les 19h, la Fundació Ave Maria de Sitges inaugura l'exposició de pintura abstracta de Carles Guitart. Sota el títol XXX, podrem contemplar una nova mostra de l'obra d'aquest reputat artista. La inauguració tindrà a la Capella de la Fundació i la mostra només es podrà visitar fins al 30 de novembre. Més informació.

     


 
Offing és el productor de la versió online de la Guia de Vins de Catalunya

La Guia de Vins de Catalunya Online és el nou projecte d'Offing que es va presentar el passat 13 de novembre, a la festa de presentació de la Guia 2018. La nova aplicació web serà la versió digital de la Guia de Vins de Catalunya, que complementarà la versió en paper. Una de les principals característiques de la Guia Online serà la projecció internacional. 

     


 
''5 raons en 5 àmbits'' és el nou post d'Aislopd

"Som realment conscients dels avantatges que pot suposar per a l'empresa l'adaptació a la LOPD? No parlem només de cumplir amb la llei, sinó que va més enllà de la protecció de dades."

L'article publicat per Aislopd recull 5 raons en 5 àmbits diferents per a fer veure que la LOPD podria transformar-se en un avantatge competitiu per a les companyies que decideixin implementar-ho com cal. Llegiu l'article complet d'Aislopd.

     

 
Masterclass al Coolinary amb el xef JR Farin

J.R Farin, expert en noves tecnologies aplicades a la cuina i la gastronomia molecular, que ha treballat en diversos restaurants amb estrelles Michelín i amb personalitats com Pierre Gagnaire, Pierre Hermé i Ferran Adriá, serà l'encarregat d'aquest taller masterclass al Coolinary, els dimecres 13 i 20 de desembre. Més informació.

     


 
Incognos incorpora una nova metodologia per saber si hi ha oportunitats pel teu negoci

Incognos crea un estudi dissenyat a mida de les necessitats de les pimes i amb el que es pot conèixer el potencial del seu negoci a partir de l’opinió dels clients potencials. 

Aquest estudi permet conèixer també quines són les vies per comunicar-se de manera més eficient amb els clients potencials, així com els punts forts del negoci i els aspectes que s’han d'optimitzar per adequar-se a les seves necessitats. Més informació.

     


 
L'Obra Social ''La Caixa'' dóna suport a Mas Albornà

L’Obra social “la Caixa” i la Fundació Mas Albornà signen un conveni per donar suport al projecte “ENS FEM GRANS” que pretén millorar la qualitat de vida de les persones de més edat o en procés d’envelliment vinculades a la fundació, a través de la creació d’un nou servei d’atenció a l’envelliment dins de l’estructura de l’organització. 


     


 
La inspecció de Treball al nou digital de Preconlab

Les inspeccions de treball a les empreses s'estan intensificant durant aquest mes. És essencial conèixer les obligacions en cas de rebre la visita d'un inspector. Combatre el frau en la contractació i controlar les condicions de seguretat són els objectius prioritaris de Inspecció de Treball. Llegiu l'article complet de Preconlab a l'enllaç.


     

 

Prysmian, liderant la Seguretat

Prysmian ha dissenat Afumex® Class FIRS (AS +) per garantir que els serveis de seguretat en edificis públics i llocs de difícil evacuació continuïn funcionant en les condicions d'incendi més extremes.

Al següent enllaç podeu consultar els detalls.


     


 
Nadal a l'Hotel Estela Barcelona

L’Hotel Estela Barcelona ja té preparats els menús de dinars i sopars de Nadal d’enguany per grups d’empresa, escoles, amics, etc.. Trobareu tot el detall al web www.hotelestela.com. Tot i això, la direcció de cuina es posa a disposició per confeccionar menús totalment a mida del client i de cada esdeveniment. Al web de l'hotel també estan disponibles els menús de la Nit de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any. Reserveu i us obsequiaran amb una copa de cava de benvinguda!

     


 
Les Catànies Green Lemon de Cudié, premi Great Taste 2017

Les Catànies Green Lemon de Cudié han estat reconegudes amb el Great Taste Award, un dels premis més importants d'alimentació a nivell mundial. Des del seu llançament, aquesta innovació de la recepta original de les Catànies Cudié no ha deixa de guanyar adeptes per la seva originalitat i frescor. Elaborades amb ametlla marcona caramel·litzada, aquestes Catànies estan recobertes d'un praliné amb gust de llima llimona, creant una sorprenent combinació entre l'acidesa cítrica i la dolçor de l'ametlla caramel·litzada. 

     


 

El Grupo Visto i la seva vessant de gestió d'allotjaments guanya el premi Innovació de la Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú

La VI edició de la Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú, celebrada al restaurant La Cucanya, va servir per retre homenatge al 40è aniversari del Gremi d'Hostaleria de la ciutat. Un dels punts forts de la nit va ser, com ja es tradicional, el lliurament de diferents premis als establiments del sector. Aquests premis són els d'Innovació, Trajectòria, Comunicació i Projecció de la Ciutat. El premi a la Innovació se'l va emportar l'HLCLUB.ES del Grup Visto


     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email