Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 65 | 22.12.2017
     


 
Scaparium, premi sala més original en els Taty Hunter Awards

Scaparium, amb el seu joc Boom Escape, dissenyat amb la col·laboració de Locked Zgz, ha guanyat el reconeixement a la sala d'escapisme més original, en la darrera entrega dels premis Taty Hunter Awards, que va tenir lloc el passat 11 de desembre a la Golden Pop Barcelona.

     


 
L'ermita i la masia de Santa Bàrbara es destinaran a projectes culturals

Fa pocs dies es va realitzar l'acte de presentació del nou projecte que començarà a executar-se en els propers mesos a Sitges de la mà de Construccions Tomás Gracia. L'ermita i la Masia, situades al nou barri de la Plana i de Santa Bàrbara de Sitges, formen part del conveni acordat entre empresa i consistori en matèria de cessió pública. A més, el futur bosc de Can Bruguera serà respectuós amb els productes autòctons.


     


 
Curs Metodologia BIM al CETIVG

Aquest curs afronta de manera pràctica la casuística en què l'enginyer es pot trobar en el camp de l'edificació mitjançant la metodologia BIM (Building Information Modeling). En el curs, mitjançant la utilització del programari Revit d'Autodesk, l'alumne obtindrà els coneixements necessaris per a resoldre projectes bàsics d'edificació en entorn BIM, amb metodologies i eines més productives per a la gestió del projecte. S'impartirà del 9 de gener a l'1 de febrer de 2018, els dimarts i dijous, de 16h a 20h, a l'aula de formació del CETIVGMés informació a l'enllaç.

     


 
Laundry ID de la Fundació Ave Maria, finalista a un premi europeu

El projecte Laundry ID, de l'Institut de Robòtica, entre els 5 premiats amb l'EESC Civil Society Prize. Aquest estament europeu premia iniciatives que tenen com a objectiu la integració laboral.

Un grup d'avaluació integrat per deu experts va triar els guanyadors entre les 111 sol·licituds rebudes de 25 estats membres.

     


 
Pinord guanya el premi al millor cava dels International Wine and Spirit Competition

Pinord, el celler vilafranquí que està celebrant el seu 75è aniversari, acaba de rebre una de les distincions internacionals més desitjades.

El seu Marrugat Millésime Cava 2011 ha estat escollit com a millor cava de la DO Cava a l’International Wine and Spirit Competition.

     


 
Covides presenta els seus vins novells a la Festa del Soci 2017

El celler Prunamala de Covides ha tornat a ser l’escenari de la celebració de la Festa del Soci de la cooperativa. En el decurs del tradicional esmorzar, que ha aplegat de nou prop de 1.000 assistents, s’han presentat i tastat els vins novells Duc de Foix del celler, així com el seu oli d’arbequina DOP. Durant l’acte, el seu president, Joan Marcé, ha anunciat la intenció de celebrar una festa dedicada als caves més rellevants de Covides.


     


 
Joieria Moner, millor trajectòria de comerç de Catalunya 2017

En la darrera edició dels Premis JORGC que atorga el Col·legi de Joiers de Catalunya, el passat 1 de desembre, es va reconèixer com a millor trajectòria de comerç de Catalunya d'aquest any 2017 la Joieria Moner, empresa associada a la FEGP. A l'enllaç podeu recuperar les imatges del lliurament de premis.


     

 

En marxa un gran procés de transformació

El 21 de novembre es va signar l’inici de les obres de rehabilitació i recuperació del Museu del Ferrocarril de Catalunya de Vilanova i la Geltrú. L’actuació ha estat possible gràcies a una subvenció de prop de dos milions d’euros, procedent de l’1,5% cultural de la Secretària d’Estat del Ministeri de Foment, per a la recuperació de la gran Nau de l’antic taller de reparacions ferroviàries (1881).


     


 
Vida Festival guanyador als premis ARC 2017

Love of Lesbian, els Amics de les Arts o la Pegatina han estat alguns dels guardonats en la quinzena edició dels Premis Arc, que ses van lliurar dimarts 5 de desembre, al Mercat de les Flors. La gala, conduïda per l'actor Quim Masferrer, ha distingit també el millor cicle de música o festival, Vida Festival, de Vilanova i la Geltrú.

     


 

Mas Albornà presenta el calendari 2018

Amb el títol ''Portem el Penedès al cor'' es mostren per primera vegada al públic les 12 instantànies que pretenen reflectir tot allò que el Penedès pot oferir als visitants en tant que destinació turística i que actua com a fil conductor de la iniciativa. L’objectiu és fer visible la tasca de la Fundació Mas Albornà i normalitzar el col·lectiu i el calendari és una gran eina.


     


 

El patró, junt amb dos socis més del club participaran a la travessa Gran Prix de l'Atlàntic

José Martín, Santi García i Enric Botet, socis del Club Nàutic Vilanova, formaran part de la tripulació del Skipper que participarà al Gran Prix de l'Atlàntic, una regata que surt de les Illes Canàries per travessar l'oceà Atlàntic. Una travessa de tres setmanes que s'iniciarà el 10 de gener. 


     


 
El Consorci Sanitari del Garraf rep un premi al World Hospital Congress 2017

El Consorci Sanitari del Garraf (CSG) ha rebut una menció honorífica a la gestió i lideratge pel projecte Lean Healthcare durant el 41è World Hospital Congress 2017 - categoria Health Excellence Award for Leadership and Management in Healthcare-. El CSG va implementar la metodologia Lean Healthcare l’any 2011 com a eina de millora de la qualitat i seguretat dels processos assistencials de l’organització. L’aplicació d’aquest mètode implica que els professionals analitzin els processos que duen a terme en el seu dia a dia i identifiquin quines activitats no aporten valor al procés d’atenció.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email