La FEGP s’afegeix al manifest per l’ampliació de l’aeroport del Prat

Comunicats de premsa

La Federació Empresarial del Gran Penedès s’afegeix al Manifest “Sí a l’ampliació de l’aeroport JT Barcelona el Prat”, que promouen les entitats i agents econòmics més representatius de l’activitat econòmica i del teixit productiu de la ciutat de Barcelona i del conjunt de Catalunya.

L’ampliació prevista al Pla Barcelona consisteix en una nova terminal satèl·lit i l’ampliació de 500 metres d’una de les pistes paral·leles. La inversió estimada és de 1.700 milions d’euros en el període 2022-2026; 83.000 ocupacions directes i un total de 350.000 ocupacions noves. A més estimularia el creixement del PIB català en més de dos punts, de 6,8% al 8,9%.

Avui està previst un acte reivindicatiu a les 12 hores i es podrà seguir de manera telemàtica a través d’aquesta pàgina de Foment

L’aeroport és un dels principals motors de competitivitat , ocupació i futur de Barcelona i Catalunya i amb la seva ampliació podrà reforçar el seu paper de “Hub” on cal una gestió de l’aeroport de KM 0.

La Federació reclama que es tinguin en compte tots els factors mediambientals necessaris i arribin al tots els acords possibles en les mesures de compensació mediambiental.

Podeu consultar el manifest en aquest enllaç.