L’E-Connect, projecte on participa la FEGP obté el primer premi Impuls FP

Comunicats de premsa

L’E-Connect, el concurs per impulsar l’emprenedoria i la innovació entre l’alumnat de cicles formatius de Vilafranca i al que hi participa la Federació Empresarial del Gran Penedès obté el primer premi Impuls FP del departament d’Ensenyament de la Generalitat, en la categoria d’emprenedoria CF de Grau Mitjà.

El divendres 23 d’abril, es va fer l’acte telemàtic de lliurament de premis del primer concurs territorial ImpulsFP en què hi han participat centres de tot l’àmbit territorial de Barcelona que realitzen projectes innovadors i/o emprenedors.
L’Institut Eugeni d’Ors s’hi va presentar en la modalitat d’emprenedoria, amb el projecte E-Connect, i en la d’innovació, amb el projecte InnoWine, i va obtenir el primer i el tercer premi respectivament.

L’E-Connect va iniciar-se el curs 19-20 i gràcies a l’èxit i els bons resultats entre les persones que hi van participar, el curs 20-21 s’ha celebrat la segona edició. En aquesta segona edició la FEGP també hi participa com a membre del jurat i a més, hi participen associats de l’entitat: XTA-Xarxa de Telecomunicacions Alternatives, el celler Miquel Torres (1a edició ), el grup cooperatiu d’inserció laboral Entrem i l’empresa de cartró ondulat i embalatges ONDUNOVA dels Monjos.