La Fira de Novembre, ja és aquí!

Comunicats de premsa Networking

El Pòrtic de la Fira, un taller pràctic entre empreses, networking virtual i diverses activitats online, és la participació dels socis de la FEGP a la cita anual d’empreses del segon cap de setmana de novembre a Vilanova i la Geltrú. 

Una vegada més, l’encàrrec d’obrir la Fira de Novembre recau en la Federació Empresarial, que ha convidat a Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, a El Pòrtic de la Fira, amb la conferència “Empreses consistents, gent positiva”. L’acte serveix de preàmbul a la Fira de Novembre i consisteix en una conferència inaugural a càrrec de personalitats del món acadèmic, econòmic o empresarial.

D’altra banda, la FEGP i Vector5 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitzen de forma virtual al Museu del Ferrocarril una jornada sota el títol “Cooperar per competir” que consistirà en una ponencia a càrrec de Xavier López i uns tallers per generar aliances entre les empreses, com a finestra d’oportunitats per abordar nous reptes. 

La FEGP disposarà també de l’espai virtual com a expositor, mostrant les seves ofertes per a fer-se soci, la nova campanya Aquí d’Aquí, ponències de Dones d’Empresa i tot el catàleg de serveis que ofereix la Federació.

Més informació: Pàgina web de La Fira de Novembre