La Gala de Premis FEGP durant la Nit de l’Empresa 2021, reconeix la tasca de les empreses del territori durant els dos últims anys

Comunicats de premsa Nit de l'Empresa 2021 Premis Premis FEGP 2021

El Sr. Jordi Puigneró, vicepresident de Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, de la Generalitat de Catalunya,  acompanyarà a la Federació Empresarial en l’entrega de guardons.

Vilanova i la Geltrú, 09 de juny de 2021 .- La Federació Empresarial del Gran Penedès reconeix la labor de les empreses del territori Penedès – Garraf, davant prop de 400 empreses del territori, i altres institucions i administracions de fins l’abast nacional.

Enguany, es destaca la labor de les empreses que han generat innovació, projecció, nous projectes i adaptació a la crisi generada amb la Covid19. Aquest fet, ha promogut per una banda que la selecció de les empreses dins els Premis FEGP 2021, tingui l’abast de dos anys 2019 i 2020. Per l’altra, que totes les empreses que s’hi han presentat o les quals han estat postulades per altres socis, en total més de seixanta, siguin en conjunt mereixedores de reconeixement.

Els guardons que reben el nom de Ducs, han estat molt valorats entre el teixit empresarial, i seran entregats per la presidenta de la Federació Sra. Neus Lloveras, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes i diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Il·lm. Sra. Abigail Garrido, i Hble. Sr. Jordi Puigneró, des la seva recent posició com a vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i  Territori de la Generalitat de Catalunya.

Les categories dels premis de la Gala, que serà presentada per l’actor vilanoví Dafnis Balduz, i que comptarà amb la ponència d’apertura, de l’economista Xavier Sala-i-Martín, són enguany patrocinats per empreses que creuen important acompanyar a la Federació Empresarial en aquest esdeveniment, el primer que recull tantes empreses en el territori en l’últim any. Així doncs, els diferents Ducs que s’entregaran durant la Nit seran:

 1. GRAN PREMI FEGP empresa de l’any patrocinat per SMP
 2. Premi FEGP a la Trajectòria Empresarial, patrocinat per Ametller Origen
 3. Premi FEGP a Capacitat Emprenedora, patrocinat per XTA
 4. Premi FEGP a la Internacionalització, patrocinat per Coral Transports
 5. Premi FEGP Empresa Innovadora, patrocinat per Autolica
 6. Premi FEGP Estratègia de Comunicació, patrocinat per Finca Mas Solers
 7. Premi FEGP a Sostenibilitat i Medi Ambient, patrocinat per Mercadona
 8. Premi FEGP al Compromís Social, patrocinat per Acció Preventiva
 9. Premi Estela Dones d’Empresa 2021, patrocinat per Hotel Estela
 10. Premi FEGP Jove d’Empresa 2021, patrocinat per Patates Piqué
 11. Premi FEGP a la Nova creació – Any 2019-2020, patrocinat per Cet Penedès

Els guanyadors d’aquests guardons es porten en extrem secret fins el moment de l’entrega. El jurat el formen membres de la Junta i representants de les sectorials de la Federació Empresarial.

Reconeixements

Un altre dels moments més emotius de la Gala de Premis és el reconeixement de les empreses, institucions i entitats que celebren un aniversari destacat. Igualment, en aquest cas, s’ha tingut en compte les organitzacions que durant l’any 2020 celebraven el seu aniversari.

Destaca el 140è aniversari del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, motor d’emprenedoria de la ciutat de Vilanova i la Geltrú.

En la categoria de 100è aniversari, destaquem que el guardó va per la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú.

En un 75è aniversari, l’empresa d’Olèrdola, Bombons Cudié, SA.

En el 50è aniversari, el reconeixement el rebran les organitzacions VIVERO2,SA, Cartonatge Font, Farré&Farré Corredoria d’assegurances, Genil des de 1971, SL, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú i la Mancomunitat Tegar del Garraf.

En un merescut reconeixement pels 25 anys de vida de les organitzacions, veurem pujar a l’escenari Coral Transports & Stocks, SL, Assessoria de Sant Pere de Ribes, SL, Fusteria i Decoració Ollé, SL, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú, la Consultoría de Tecnologías Papeleras, SA, Moncalc Land Survey Consulting, Antonio Moreno Guisado, Vidal Piqué Associats i l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Com a novetat a la Gala de la Nit de l’Empresa, la Federació Empresarial destacarà el paper solidari que es va viure des dels inicis de la pandèmia, no només a nivell empresarial, sinó social. Els circuits i xarxes que es van crear perquè des de l’emprenedoria personal s’ajudés en diferents àmbits a persones, famílies i col·lectius que necessitaven d’una emergent solidaritat per fer front al desconegut. El gran volum de reconeixements que es necessitarien en aquest sentit, ha fet que l’organització decidís fer dos reconeixements simbòlics a dues entitats que han estat referents en aquest moments tan difícils. Rebrà el guardó el Sr. Andreu Veà en representació del moviment Covid Warriors, i el Sr. José Luis Ibáñez del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf.

Dijous 17 de juny de 2021 a les 19h · Inscripcions a la Nit de l’Empresa, a la web de la Federació Empresarial www.fegp.cat