La FEGP es reuneix amb Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

Comunicats de premsa

La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras, i la seva directora general, Rosa Jorba, s’han reunit amb Ramon Carbonell, director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat i Maribel Domènech a la seu de la FEGP de Vilanova i la Geltrú. Amb aquesta trobada s’espera treballar en possibles acords de col·laboració que afavoreixin ambdues entitats.

Segons la seva pròpia descripció, Càritas és l’expressió de l’amor i el compromís de la comunitat cristiana per a les persones que es troben en situació de pobresa, vulnerabilitat o exclusió social. La seva acció abasta també sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura del planeta, la casa comuna, promovent l’economia solidària, el respecte al medi ambient i el consum responsable com a eines per treballar en pro d’un millor i més sostenible repartiment dels recursos.

Càritas és una entitat sense ànim de lucre i el seu finançament és sobretot de caire privat, reben majoritàriament el suport econòmic de persones que confien en la tasca solidària que realitzen.