La Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP torna aquest 2021 amb més força que mai

Comunicats de premsa Nit de l'Empresa 2021

Dimecres 19 de maig, Vilanova i la Geltrú – La Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2021 tindran lloc el dijous 17 de juny a les 19h a la Finca Mas Solers i comptarà amb la ponència de l’economista Xavier Sala-i-Martín.

La Nit de l’Empresa 2021, és un esdeveniment molt esperat que celebra la trobada del teixit empresarial d’un territori unit per uns interessos comuns, impulsant la competitivitat del territori i creant xarxa per tal d’enfortir les aliances entre les empreses i les institucions.

En aquest marc, la FEGP convoca els Premis FEGP 2021, uns guardons que reconeixen la trajectòria de les empreses en el darrer any, essent aquesta edició única ja que recull la trajectòria del 2019-2020. Per tant, aquest guardó és encara més especial perquè ha posat a prova tot el teixit empresarial i, lluny de la por, ha cridat a moltes empreses a reinventar-se, a motivar nous projectes i a enfortir-se davant l’adversitat.

La convocatòria d’aquest any ha reunit més de 60 candidatures als premis, fet que demostra la implicació i les ganes de les empreses de seguir tirant projectes endavant per encarar la recuperació, preparant-se des d’abans de l’estiu.

Així doncs, l’any 2021 la Federació Empresarial del Gran Penedès us convida a participar en un acte dividit en dos moments. Una primera Gala de Premis FEGP 2021 que se celebrarà a l’interior del saló principal de la Finca Mas Solers (Sant Pere de Ribes) i que comptarà amb la participació de diferents personalitats polítiques de primer nivell tant del Govern català com de l’espanyol i amb la ponència d’honor, presencial a l’acte, de l’economista Xavier Sala-i-Martín convidat de l’edició que no es va poder celebrar al 2020 però que no ha dubtat a formar-ne part de la del 2021.

Xavier Sala-i-Martín és un economista català, professor a la Universitat de Colúmbia des de l’any 1996 i professor visitant des del 1994 a la Universitat Pompeu Fabra. També participa activament a UMBELE Foundation des del 2004 i a la Fundació Catalunya Oberta des del 2000 i és el president i fundador del National Bureau of Economic Research (NBER) des del 1991. A més, també és molt conegut pels seus articles i aparicions en diversos mitjans de comunicació. Ha adoptat la nacionalitat nord-americana amb el nom de Xavier Sala-i-Martin.

La presentació de la Gala de Premis FEGP anirà a càrrec Dafnis Balduz, un actor vilanoví de teatre, cinema i televisió conegut especialment pel seu paper de Xavi Jordana a la sèrie de TV3 Vendelplà. Balduz va estudiar Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona, i cant al Conservatori Mestre Montserrat, entre altres escoles. L’any 2009 va estar nominat al Premi Gaudí a la Millor interpretació masculina secundària pel seu paper a la pel·lícula Forasters, de Ventura Pons.

Després dels premis, com és habitual, es servirà el sopar als Jardins Mònaco de la finca amenitzat amb música ambient. El sopar serà a l’exterior i, com tot l’acte, reunirà totes les mesures sanitàries necessàries. Aquí és on pren més importància el patrocinador Galaxy de La Nit, Serveis Mèdics Penedès.

Nova imatge Nit de l’Empresa 2021

La imatge de la Nit ve representada per unes formes geomètriques que representen el mar, la vinya i la indústria, també en gamma cromàtica, blau, verd i gris.Ha estat un any on el teixit empresarial ha estat afectat per una pandèmia com mai en els últims temps i hem volgut fer un clam al nostre ADN per tal de reprendre, amb aquest primer acte, cap a un retorn a una normalitat enyorada.

El fons evoca a la Nit, les estrelles formen el conjunt del miler d’empreses a les quals representa la Federació Empresarial.

Les empreses que recolzen la Nit de l’Empresa 2021

L’esponsor principal de la Nit, en categoria Galaxy ve de mans de Serveis Mèdics Penedès (SMP) amb 28 anys d’experiència en el sector de la salut privada, i amb centres sanitaris a Vilafranca del Penedès,  Vilanova i la Geltrú, el Vendrell i Sant Sadurní d’Anoia, és el referent de la salut i benestar personal al nostre territori. Durant la gala presenta la posada en marxa la targeta SOMSalut pensada per a empreses, col·lectius i treballadors, 

A més de SMP, l’acte comptarà amb la col·laboració especial de Mercadona, amb el patrocini Star d’Autolica, Coral Transports i la Finca Mas Solers, el patrocini Comet d’Xta i Ametller Origen, el patrocini Moon de l’Hotel Estela, Vallformosa, Serra Grup Immobiliari, Redman, Vilanova Grand Marina i AKO i amb la col·laboració de We Stay Different, Spotlio, Jardiland, CaixaBank, l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges i Ondunova.  A més, el partners de la FEGP 2021 també acompanyaran l’acte: CaixaBank, Banc Sabadell, Acció Preventiva, MGC Mútua i Finergia.

La Nit de l’Empresa 2021, és un repte cap a la normalitat, una nova situació en la qual ens trobem després de la sacsejada rebuda per la pandèmia que ens ha afectat a tots els nivells. L’esdeveniment més important de la Federació Empresarial, vol ser un exemple que es poden tornar a fer les coses en mesures de seguretat.

Partners FEGP:

    

Patrocinador Galaxy:

Col·laboració especial:


Patrocinadors Star:

   

Patrocinador Comet:

  

Patrocinadors Moon:

        

Col·laboradors: