Visita dels patrons a la Fundació Mas Albornà

Comunicats de premsa

Una representació del patronat de la Fundació Mas Albornà ha visitat les noves apostes estratègiques de l’entitat per a la creació d’oportunitats. Hi van assistir la Sra. Neus Lloveras , la Sra. Rosa Jorba i en Andreu Batlle en representació de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

En totes les organitzacions, és fonamental la implicació i el vincle dels seus màxims dirigents amb la causa que representen i per la qual treballen. I aquesta visita ajuda a refermar aquest compromís del patronat amb el nostre projecte social. A Sant Pere Molanta, han visitat la nova cambra de fred de 160m2 que ens permetrà treballar en manipulació alimentària i crear nous clients. Un projecte, que actualment compte amb dos clients molt importants a la comarca com, Simon Coll i Bobons Cudié.

També la bugaderia i la nova aposta de rentat en línia de roba d’usuari per a centres sociosanitaris. I, finalment, l’obrador de Mallart Artesans Xarcuters a La Llacuna. Tres noves apostes que encara la Fundació en el seu objectiu de crear ocupació a persones vulnerables, generar ressò per a combatre l’estigma sobre les seves capacitats i generar fons per a garantir la sostenibilitat del nostre propòsit social. Per això ens cal la complicitat de tots. Començant pels patrons. Per a continuar construint i fent del Penedès un territori més socialment responsable i just.

20.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *