MGC Mútua i la Federació Empresarial del Gran Penedès signen un acord de partenariat

Comunicats de premsa

Vilanova i la Geltrú, Gener de 2021 – La Federació Empresarial del Gran Penedès i MGC Mútua han signat avui un acord de partenariat estratègic mtjançant el qual MGC Mútua acompanyarà totes les accions de la FEGP durant l’any 2021.

La Federació Empresarial del Gran Penedès promou un partenariat únic, per a membres molt exclusius: una aliança de prestigi per a marques que vulguin identificar-se amb la FEGP i obtenir un major protagonisme dins la primera xarxa empresarial del Penedès i el Garraf.

El programa Partners 2021 s’ofereix a aquelles companyies que en el decurs de l’any vulguin acompanyar totes les accions de la FEGP, bé amb presència permanent de la seva identitat corporativa com també amb la participació activa dels seus directius.

El programa de partenariat estratègic de la FEGP es proposa a un nombre molt reduït de companyies, seleccionades per la seva vàlua corporativa i per ser referents de bones pràctiques empresarials, així com per la seva actitud de responsabilitat social i promoció de la sostenibilitat.

MGC Mútua, entitat  especialitzada en assegurances d’assistència sanitària, ofereix les màximes prestacions amb la millor relació qualitat-preu, incrementant, any rere any, les cobertures i serveis per als seus mutualistes incorporant els darrers avenços mèdics i tecnològics.

Segons la darrera enquesta de l’OCU (Organització de Consumidors i Usuaris), publicada a la revista OCU Dinero y Derechos, núm. 181, novembre 2020,  MGC Mútua és considerada la millor asseguradora de salut d’Espanya. Així mateix, segons les enquestes realitzades pels Col·legis de Metges de Barcelona i de Girona, MGC Mútua és l’entitat mutualista millor valorada pel col·lectiu mèdic.