Dones d’Empresa segueix amb les presentacions

Comunicats de premsa Dones D’Empresa Tens 5 minuts?

Divendres passat es van publicar els primers vídeos del nou “Tens cinc minuts?” digital de Dones d’Empresa que, en aquests moments tan difícils, intenta donar visibilitat a les empreses del territori del Gran Penedès que es vulguin donar a conèixer.

Recordem que el col·lectiu Dones d’Empresa va demanar als socis de la FEGP que vulguin participar d’aquesta inciativa vídeos d’aproximadament minut i mig en horitzontal per contribuir en aquest nou espai.

Avui publiquem la segona entrega d’aquestes presentacions, clicant a sobre de cada imatge el podreu visualitzar:

Grup Entrem-hi

Entrem-hi, Grup Cooperatiu d’inserció laboral, treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb trastorn de salut mental, discapacitat intel·lectual i/o vulnerabilitat social, i ho fa mitjançant projectes sociolaborals, i serveis de jardineria, neteja, consergeria i manipulats industrials a empreses i entitats socialment responsables de la Vegueria Penedès.

Vinyals Associats

La Míriam Vera és l’administradora de Vinyals Associats, compta amb una experiència professional de més de 25 anys en múltiples disciplines. Les seves àrees d’actuació són la gestoria (fiscalitat, comptabilitat, laboral) i el negoci internacional (Relacions Internacionals, Internacionalització, diplomàcia corporativa).

Dracma

La Maria Torra és la directora general de Dracma Assessors d’Assegurances. Dracma fa assegurances sobres riscos empresarials i professionals assegurables amb a missió d’ajudar a protegir els actius dels seus clients.

Juliane Echternkamp

La Juliane Echternkamp és coach i formadora especialitzada en el Mindfulness i en el Mindful Leadership i treballa des del 2013 com coach amb certificació ICF i tutora per al curs de postgrau de «Mindfulness i psicoteràpia» en l’IL3, l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat de Barcelona. La seva missió és portar el Mindfulness a les empreses per fomentar una cultura empresarials més empàtica i més col·laboradora. 

Si encara no ens heu enviat el vostre vídeo ens els podeu fer arribar a comunicacio@fegp.cat.