La FEGP celebra l’assemblea general de socis i aprova un pressupost ambiciós per al 2021

Comunicats de premsa

Vilanova i la Geltrú, 23 de març de 2021 – Ahir va tenir lloc de manera telemàtica des de l’EPSEVG l’assemblea general de socis de la Federació Empresarial del Gran Penedès amb les intervencions de Neus Lloveras, presidenta; Carles Ballester, secretari ; Anna Cols vicepresidenta i tresorera; Xavi Matas, membre de junta directiva i Rosa Jorba, directora general.

L’assemblea va comptar amb una bona participació i es van aprovar els comptes de l’entitat de l’exercici 2020 així com el pressupost per al 2021 . Tot i ser un any difícil pel que fa als ingressos, per la reducció de formació, patrocinis i celebració d’actes presencials diversos, com la Nit de l’Empresa de l’edició 2020 que no es va celebrar, la massa social ha crescut, fet que es considera molt positiu per a l’entitat. Durant la sessió es van exposar les mesures financeres que es van adoptar amb suficient antelació per assegurar un equilibri financer de cara al proper exercici.

Les votacions que es van celebrar de forma telemàtica, van aprovar per majoria absoluta tant la gestió de la junta directiva com el pressupost per a l’any 2021. A més, es va aprovar la gestió social i la proposta d’aplicació del resultat de l’exercici 2020.
La presidenta, en el seu informe, va destacar que l’any 2020, caracteritzat per la crisi ocasionada pels efectes de la covid-19, va posar de manifest dèficits importants però que ara venen moments on hem d’aprofitar la capacitat d’adaptació que hem demostrat durant la pandèmia, impulsar els canvis aprofitant aquesta capacitat, aprofitar les oportunitats i potenciar els valors de la proximitat, la sostenibilitat, la col·laboració, entre empreses i la publico-privada.

Lloveras va destacar els dèficits estructurals i va proposar set reptes de futur que hem d’afrontar: la necessitat de reindustrialitzar Catalunya, la importància de la inversió de I+D, la remodelació del model turístic, aconseguir més inversió en infraestructures a Catalunya, crear infraestructures estratègiques al Gran Penedès, entre les comarques i als seus polígons, potenciar l’ensenyament i apostar per l’agenda de desenvolupament sostenible 2030.

Després de repassar els comptes de l’entitat amb el Sr. Xavier Matas i la Sra. Anna Cols, la directora general de la FEGP, Rosa Jorba, va tancar l’assemblea presentant l’anuari de la federació, un document que recull la gestió i l’activitat duta a terme per l’associació i que servirà com a catàleg de captació de socis. Del balanç que es treu de l’anuari, se’n destaca que, malgrat la situació actual, el nombre d’associats s’ha vist incrementat, tot i les baixes produïdes. També s’ha aposat en relleu la intensa activitat que s’ha fet en un any difícil on la federació ha volgut estar encara més al costat del seu associat.

Visualitza al nostre Canal de YouTube el vídeo resum de l’assemblea.