Nova Perspectiva: Edició 159!

AEGECat Comunicats de premsa Fòrum empresarial Sectorials Trobada de Dones d’Empresa

Ja ha arribat la nova edició de la Revista Perspectiva que dona el tret de sortida com la publicació més interactiva i amb més continguts multimèdia. 

Aquest número 159 conté tota la informació dels Fòrums Gran Penedès de la Sra. Matilde Villarroya, directora general d’indústria i també del Sr. Raül Blanco, Secretari General d’Indústria i PIME en Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. A més, pots llegir tota la informació actualitzada sobre la Nit de l’Empresa que se celebrarà el proper 17 de juny a la Finca Mas Solers i pots conèixer les empreses MGC Mútua, Casa d’Empara, Acció Preventiva, Ondunova i Calserra.

Llegeix la revista per consultar l’última programació dels cursos de l’Escola de Direcció d’Empresa i de la FEGP i no et perdis la informació de l’AEGECat, de Joves d’Empresa i dels propers actes de Dones d’Empresa que inclou la seva Trobada Anual, entre molta altra informació.

Als continguts multimèdia pots trobar moltes entrevistes a les empreses associades, així que si vols conèixer el teixit empresarial del territori fes clic en els diferents apartats interactius d’aquesta revista, la revista dels socis.