accio preventiva fegp

Acció Preventiva, Jalan Xtrem i Astara Team: el tàndem perfecte per a superar, de manera segura, el Dakar 2022-2023

Notícies d'empresa

El passat 31 de desembre començava una de les carreres més extremes del món: el Dakar 2022-2023.

En aquesta 45a edició de la competició, la consultora en Prevenció de Riscos Laborals Acció Preventiva, l’equip d’assistència ràpida Jalan Xtrem, i l’equip liderat per Laia Sanz i Carlos Checa, Astara Team, s’han unit en una col·laboració sense precedents. L’objectiu? Garantir la seguretat i la salut dels més de 30 integrants de l’equip. 

Des de l’inici del famós ral·li, Acció Preventiva ha posat a disposició dels dos equips tots els mitjans  -mecànics, tècnics i econòmics- necessaris per establir un sistema de seguretat fort i eficaç, adaptat específicament a les necessitats del terreny. 

Gràcies a aquesta sinergia única, l’equip pilotat per Laia Sanz ha pogut superar molts dels obstacles que s’ha trobat en aquest Dakar, un dels més durs dels últims anys. 

En aquest sentit, la ràpida actuació de l’equip d’assistència Jalan Xtrem, i la professionalitat i experiència d’Acció Preventiva en l’àmbit de la seguretat viària, van aconseguir, a l’etapa número 5 de la competició, posar en funcionament el vehicle de la pilot catalana, que va patir un aparatós accident (del qual va sortir il·lesa). 

Així mateix, i en un altre ordre de qüestions a destacar, l’equip Astara Team ha demostrat el seu compromís amb la salut mediambiental, competint al més alt nivell amb els seus cotxes “Astara 01 Concept”. Aquesta nova generació de vehicles utilitzen combustible ecològic (e-fuel), reduint enormement el seu impacte al medi ambient.

D’aquesta forma, units pels valors de seguretat, salut i sostenibilitat, el tàndem continua sense fissures, mantenint-se ferms en les darreres etapes del Dakar. Astara Team segueix escalant posicions amb l’ajut de Jalan Xtrem i Acció Preventiva, que els continua brindant suport a l’àmbit preventiu en aquesta aventura única.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *