accio preventiva fegp

Acció Preventiva participarà al FORO Iberoamericano de Desarrollo Organizacional

Notícies d'empresa

Els propers 20, 21 i 22 de setembre es celebrarà via telemàtica la segona edició del Fòrum Iberoamericà de Desenvolupament Organitzacional, que comptarà amb la participació com a ponents a Fàtima Jiménez i Xavier Pladevall d’Acció Preventiva. També participaran en les taules de debat d’un esdeveniment que compta amb la participació de grans experts del sector procedents de 16 països.

L’Associació de Professionals en Desenvolupament Organitzacional, PRODESO, ha creat el primer Fòrum Iberoamericà de Desenvolupament Organitzacional que es duu a terme de manera anual, en el qual experts de diversos països comparteixen idees, coneixements, experiències i les seves millors pràctiques, les quals permeten fer front els reptes que es presenten actualment dins de les organitzacions i que requereixen d’un pla estratègic basat en la seva principal fortalesa: el capital humà. 

És el punt de trobada per a totes aquelles empreses i organitzacions que vulguin saber com millorar superar amb èxit els reptes que ens planteja aquesta “nova era”, millorant els seus resultats. 

Més informació 

14.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *