Fòrum Empresarial

Els Fòrum Empresarial del Gran Penedès, és un espai de trobada amb experts del més alt nivell en el seu àmbit. Inicialment organitzat en format esmorzar, itinerant les comarques del Garraf i el Penedès, on es convida a l’expert a esmorzar amb els associats.

Tot i la pandèmia, aquests actes han agafat un nou format i s’han celebrat trobades com el Sr. Valentí Pich, president de la Comissió d’economia de Foment de Treball, o el Sr. Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, o el Sr. Oriol Amat, amb la ponència “La solució a la crisi de les empreses passa per facilitar-los diners per parl del Govern i no préstecs”.

El mes de desembre tornem a presentar el Fòrum Gran Penedès en format presencial, i ho fem amb el Sr. Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitvitat del Departametn d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Castellanos Fòrum

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Grup4 fegp

Els Fòrum Empresarial del Gran Penedès són esmorzars entre socis al voltant d’un ponent de referència en l’àmbit de l’economia i el territori, i compten amb el patrocini de l’assessoria Grup4.


Últimes publicacions