Affinity obrirà un nou centre logístic a la Bisbal del Penedès

Notícies d'empresa

Affinity, l’empresa que elabora productes de nutrició animal, està treballant en la construcció d’una nau de 36.000 metres quadrats a la Bisbal del Penedès que es convertirà en el nou centre logístic de l’empresa a Catalunya.

Actualment l’empresa té la seu central a l’Hospitalet de Llobregat i compta a Catalunya amb una fàbrica a Santa Margarida i els Monjos. La nova nau de la Bisbal del Penedès serà el centre logístic de referència per Affinity, des d’on la companyia distribuirà alimentació per a gossos i gats de marques com Ultima, Advance i Brekkies.

El fabricant d’alimentació per a gossos i gats preveu que les instal·lacions de la Bisbal estiguin en marxa el juliol del 2022. Mentrestant, l’Ajuntament ha ofert el servei d’ocupació municipal SOM Bisbal per gestionar la selecció de treballadors, alhora que també ha proposat a la companyia possibles col·laboracions vehiculades a través de la Regidoria de Benestar Animal.

Per la seva banda, Andrés Sánchez, responsable de logística (Supply Chain Director) de l’empresa Affinity ha explicat que “estem molt contents de poder iniciar aquest gran projecte a La Bisbal de la mà de la promotora Grup Engind i molt satisfets del suport que estem rebent per part de l’Ajuntament per poder posar en marxa el nou centre logístic”.

22.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *