Agbar FEGP

Agbar, nou Partner 2022 de la Federació Empresarial

Comunicats de premsa General Id corporativa

L’acord permetrà apropar l’acció social i la implicació local d’Agbar a les comarques d’incidència de la FEGP

Vilanova i la Geltrú, 7 de febrer de 2022 – La Federació Empresarial del Gran Penedès i Agbar han signat avui un acord de partenariat estratègic pel qual la companyia d’aigua i serveis mediambientals serà present en totes les accions de la FEGP durant l’any 2022.

Les encarregades de formalitzar el conveni de partenariat estratègic han estat Neus Lloveras, presidenta de la FEGP i Raquel Pallach, gerent de concessions d’Agbar. Per Neus Lloveras “és una satisfacció tenir les empreses tan representatives com Agbar al territori fent una bona feina i fent xarxa per enfortir l’activitat comercial de les comarques”, al què Raquel Pallach afegeix, “aquest conveni és una línia més del treball d’Agbar per col·laborar i implicar-se en el territori”,  

Pel que fa als acords, Agbar tindrà una participació activa veurà reflectida la seva visual corporativa  (el logotip i altres atributs de marca) en els mitjans de comunicació impresos i digitals editats per l’organització empresarial, així com en els actes promoguts per la mateixa entitat. En aquest sentit, aquesta aliança permetrà apropar l’acció social i la implicació local de la companyia a les comarques d’incidència de la FEGP. A més, la seva participació en el programa Partner 2022 inclou la presència d’Agbar en els actes organitzats per la Federació.

Segons han acordat ambdues parts, la vigència del conveni tindrà una extensió d’un any, que coincideix amb els mesos de febrer.

Dins del seu àmbit d’actuació a la zona del Penedès, Agbar fomenta accions per al desenvolupament local i la implicació econòmica i social mitjançant aliances com la que ha signat amb la FEGP. Amb aquesta col·laboració, la companyia referma la seva aposta per impulsar l’Agenda 2030 i contribuir a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, per tal de jugar un paper essencial en l’acompliment no només de l’ODS 6 (Aigua neta i Sanejament) i l’ODS 17 (Aliances per assolir objectius), sinó també de l’ODS 8 de treball decent i creixement econòmic.

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) és l’associació de referència a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. L’entitat es caracteritza per la profusió d’activitats, en formats molt diversos i una agenda continuada de convocatòries, sessions informatives, sicles formatius, contactes comercials i actes institucionals.

Agbar és la companyia que gestiona el cicle de l’aigua i presta serveis mediambientals a més d’1 milió de llars, empreses i administracions de 250 municipis de Catalunya. És un referent internacional per la seva innovació, excel·lència i coneixement, amb una trajectòria consolidada de més de 150 anys d’història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *