AKO serà present en una nova edició de CHILLVENTA

Notícies d'empresa

L’empresa especialitzada en Refrigeració tornarà a ser present en la nova edició de Chillventa 2022, estand 5-330, pavelló 5, que se celebrarà de l’11 al 13 d’Octubre, en Nüremberg (Alemanya). Un esdeveniment internacional de referència on AKO presentarà les seves últimes solucions connectades per a estalviar energia, protegir el medi ambient, i el monitoratge per al control i eficiència de la refrigeració.

En aquesta edició, l’empresa comptarà amb un espai dissenyat per a presentar el seu showroom de productes. Es convertirà també en un punt de trobada, demostració i informació per al client, amb un equip de professionals dedicat a atendre qualsevol dubte i necessitat dels qui visitin l’estand.

SOBRE AKO

AKO considera fonamental el disseny i la usabilitat de tots els seus productes i solucions innovadores que ofereix en el mercat, ja que aquests atributs milloren significativament l’experiència d’ús dels seus clients, a més d’assegurar la cadena de fred i la protecció de béns i persones en l’àmbit de la seguretat alimentària.

Amb més de 40 anys d’experiència, AKO és una de les empreses de referència en l’àmbit del control i el monitoratge de la cadena del fred, amb un model d’innovació, desenvolupament i adquisició de coneixement aplicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *