Albet i Noya al Best Chefs Awards de Madrid

Notícies d'empresa

Josep Maria Albet ha participat en una xerrada sobre vi i ciència on ha parlat del projecte VRIAACC

Albet i Noya va paticipar la setmana pasada en el cicle de conferències Food Meets Science on reputades personalitats debatien sobre el paper de la ciència i la innovació en el món de la gastronomia. Concretament, el títol de la xerrada era The evolution of wine for a better and tasteful future (l’evolució del vi per un futur millor i més gustós) i anava a càrrec del genetista suís Valentin Blattner, estret col·laborador d’Albet i Noya en el projecte de Varietats Resistents VRIAACC.

Josep Maria Albet va intervenir per parlar del projecte VRIACC, un innovador projecte que busca crear varietats de raïm autòctones resistents als fons i que ens permetin així reduir substancialment el nombre de tractaments de coure i sofre a la vinya, així com l’ús de maquinària i una major adaptació al canvi climàtic. Durant la xerrada es van poder tastar alguns vins elaborats amb varietats resistents com ara un Cabernet Blanc del celler alemany Graf Von Weyher o també el nostre vi experimental Belat, elaborat amb una varietat de raïm recuperada a finals dels anys 90.

Els millors xefs del món

Dimarts a la nit es van donar a conèixer els guanyadors dels The Best Chefs Awards, on un any més ha recaigut en el xef madrileny Dabiz Muñoz del restaurant DiverXO. El número tres ha sigut pel català Joan Roca, del celler de Can Roca, amb qui fa més de 30 anys que col·laboren a Albet i Noya. 

The Best Chefs Awards és una gran cita gastronòmica a escala internacional. En aquests premis s’escullen els 100 millors cuiners del món, sense tenir en compte el restaurant on treballen. Podeu trobar la llista sencera dels millors xefs del món en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *