Albet i Noya i Entrem fan un tomb per la Marató de TV3

Notícies d'empresa

Albet i Noya i el grup cooperatiu d’inserció laboral Entrem organitzen el proper 19 de desembre una jornada solidària amb motiu de la Marató de TV3. Sota el nom de ‘Fem un tomb per la Marató’, el celler de Sant Pau d’Ordal acollirà diferents activitats per recaptar fons contra les malalties mentals i fer difusió de la tasca que la cooperativa Entrem realitza en aquest i altres col·lectius vulnerables. La jornada començarà a les 11h amb la presentació del llibre Balla Esperança Balla, editat pel grup Entrem amb motiu del seu 25è Aniversari. Aquest llibre és un recull de relats amb històries de vida i superació de persones amb malalties mentals, discapacitat i risc d’exclusió social. La presentació anirà a càrrec de Xavier Vallès, president del centre especial de treball d’Entrem i Josep Maria Albet, que n’ha fet el pròleg.També comptarem amb la presència del Xavier Hernàndez, autor del llibre que fa la seva primera incursió en el terreny de la literatura destinada al públic adult, i Anna-Lina Mattar il.lustradora i guanyadora de diferents premis internacionals.

Finalitzada la presentació, tots els visitants que passin per Abet i Noya podran fer ‘un tomb per la Marató’, una ruta de poc menys d’un quilòmetre que passa per la vinya d’Albet i Noya, el nou celler de l’Era i la nau modernista de 1925. La ruta té un cost /donació de 5 euros i inclou la degustació d’una copa de vi. Els grups sortiran cada 30 minuts. Mentrestant, a la casa pairal d’Albet i Noya tindrà lloc el primer pop-up de la botiga EntremModa #senseetiquetes on es podran adquirir complements, roba i regals amb valors de la botiga outlet que el Grup Entrem té al carrer Sant Pere de Vilafranca. També hi haurà servei de wine bar durant tot el matí i actuacions musicals. En aquest cas, l’entrada és lliure.

Albet i Noya i el Grup d’Inserció Laboral Entrem van signar un conveni de col·laboració l’any 2019 i treballen estretament en diferents àmbits d’actuació com ara el manipulat d’ampolles o la neteja del centre d’enoturisme durant els caps de setmana. També, en les anyades 2019 i 2020, es van elaborar 25.000 ampolles del Curiós Solidari que van destinar les seves vendes al projecte d’alfabetització digital per a persones amb trastorn de salut mental o risc d’exclusió social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *