fegp ametller

Ametller estalvia 50 tones de plàstics amb envasos sostenibles

Notícies d'empresa

Ametller Origen estalviarà més de 50.000 kilos de plàstics d’un sol ús amb un nou model d’envasos sostenibles. La cadena de supermercats catalana, en col·laboració amb l’empresa de packaging Hinojosa, ha desenvolupat un nou paquet alimentari que, segons afirmen, “permet eliminar un 80% dels plàstics” utilitzats en aquest tipus de productes.

El nou sistema d’envasat, anomenat Halopack, està elaborat amb cartrons reciclats. Amb aquest canvi, la cadena de supermercats estalvia el rebuig provocat per més de dos milions d’envasos, unes 50 tones de plàstic. Ambdues empreses destaquen, així, el seu “compromís per impulsar models de consum més sostenibles en la indústria alimentària”.

Segons el conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen, Josep Ametller, el nou disseny “aconsegueix reduir l’impacte ambiental de l’empresa”, tot reivindicat que el paquet ofereix “les màximes garanties, més sostenibles” al consumidor final. Actualment, el nou packaging només s’aplica a plats preparats, però Ametller ha informat que també es podrà trobar en productes carnis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *