Anna Romeu presenta el seu llibre “Soc sensible”

Notícies d'empresa

La psicòloga experta en PAS (Persones Altament Sensibles) presentarà el dimarts 31 de gener el seu llibre “Soc sensible” de l’editorial Rosa dels Vents.

Aquest llibre vol ensenyar als seus lectors i lectores a conviure amb l’alta sensibilitat, tant en la vida quotidiana com en l’entorn empresarial i laboral.

El llibre publicat per l’Editorial Rosa dels Vents, del grup Penguin Random House, serà de gran ajuda per reconèixer i entendre aquest tret de personalitat que és present en un 20% de la població. Anna Romeu dona eines i tècniques en el seu llibre per poder detectar aquest tret i regular-lo per viure de forma més serena, així com també poder fer una bona adaptació dins  l’entorn laboral d’aquestes persones i aprofitar-ne tots els avantatges i minimitzar-ne els inconvenients.
 
L’acte de presentació oficial serà el dia 31 de gener a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya 37, a Barcelona, a les 19h. En acabar, hi haurà temps per fer la signatura dels exemplars. A més, el dijous 9 de febrer es presentarà a la Llibreria l’Odissea a Vilafranca del Penedès, a les 19h. Per motius d’aforament, l’acte es farà a una de les sales de l’Escorxador de Vilafranca.

2 thoughts on “Anna Romeu presenta el seu llibre “Soc sensible”

  1. M’interesa saber si soc molt sensible!! Fa 9 messos que va morir el meu home i es que ultimament no soporto res, m’estresso

    1. Hola Maeiona! Des de la FEGP et podem suggerir que visitis la pàgina web de l’Anna Romeu, la sòcia a la qual fa referència aquesta entrada, perquè et posis en contacte amb ella si escau. Gràcies pel teu comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *