Anthesis Group adquireix la consultora canadenca de sostenibilitat agroalimentària Provision Coalition Inc

Notícies d'empresa Serveis Empresarials

Anthesis ha anunciat l’adquisició de Provision Coalition Inc., una consultoria canadenca centrada en la sostenibilitat en el sector agroalimentari.

L’adquisició és una part important de l’estratègia de creixement d’Anthesis, després d’una considerable inversió minoritària de Palatine Private Equity el març de 2021, i es basa en les creixents operacions del grup a Amèrica del Nord i en l’ampliació del seu impacte en el sector alimentari.

Fundada l’any 2013 per la Directora General Cher Mereweather, una de les principals figures de Canadà en sostenibilitat de la indústria alimentària, com a organització sense ànim de lucre liderada pel sector, Provision Coalition Inc. és un equip de vuit persones expertes en sostenibilitat de la indústria d’aliments i begudes amb seu a Guelph, Ontario, Canadà. Provision Coalition Inc. dona suport a les empreses d’aliments i begudes amb un enfocament holístic de la sostenibilitat. Aquest enfocament inclou persones, estratègia empresarial, operacions, cadenes de valor, dades i continguts, i es recolza en un conjunt de solucions de formació i software dissenyades específicament per al sector alimentari.

El nostre propòsit a Provision és ajudar a la indústria d’aliments i begudes a fer front als reptes de crear un sistema alimentari més sostenible. Mentre afrontem aquesta dècada decisiva, estem encantats d’alinear els nostres punts forts i passions amb els de l’equip d’Anthesis per oferir junts més impacte, més ràpid i a més empreses. Ens ha impressionat no només l’ambició d’Anthesis, sinó també els seus valors i esperem amplificar el treball creatiu i innovador pel qual s’ha fet conegut Provision, unint-nos al grup d’experts en sostenibilitat més gran del món.

Cher Mereweather · Directora General de Provision Coalition Inc.

Transformar les ments i crear consciència social és dels principals objectius d’Anthesis a través d’iniciatives educatives amplificades gràcies a la digitalització. La formació d’alt impacte de Provision Coalition Inc., que ha ajudat a prop de 100 empresaris canadencs en aliments i begudes durant l’últim any a aconseguir claredat en el seu propòsit i a desenvolupar un pla de sostenibilitat i circularitat, continuarà reforçant aquest enfocament. Abans de l’adquisició, Anthesis i Provision Coalition Inc. han col·laborat en la co-creació d’una plataforma de software per a la Iniciativa Canadenca de Sostenibilitat Agroalimentària que facilita als productors agrícoles avaluar el seu compliment de múltiples estàndards de sostenibilitat (provincials, nacionals, i internacionals).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *