Applus+ IDIADA llança el seu primer portal de comerç electrònic B2B a l’octubre

Notícies d'empresa

La nova plataforma de e-commerce d’IDIADA posarà a l’abast dels usuaris un conjunt d’eines, aplicacions i solucions digitals per a augmentar l’agilitat i eficiència de projectes d’enginyeria de desenvolupament de vehicles.

Applus+ IDIADA llançarà el pròxim dia 4 d’octubre la seva nova plataforma de comerç electrònic B2B, IDIADA Digital Solutions, amb l’objectiu de posar el ventall de recursos i eines digitals desenvolupats internament per IDIADA a l’abast de la indústria de l’automòbil. Amb aquesta iniciativa, els usuaris podran accedir a totes les eines digitals de IDIADA dividides en diferents famílies de producte segons la seva naturalesa i funció, així com també a altres serveis d’homologació de vehicles.

Entre la varietat de productes, podrem trobar eines i serveis digitals per a la fixació d’objectius, elaboració d’informes i gestió del cicle de vida d’assajos i dades; eines d’obtenció de benchmarking de referència; digital twins per al desenvolupament virtual; serveis especialitzats d’homologació individual de vehicles o l’aplicació IRIS (IDIADA Regulatory Information System) per a l’obtenció d’informació actualitzada sobre normatives, legislació vigent i futura d’homologació de vehicles i d’accés a mercat.

Les eines que es comercialitzen en IDIADA Digital Solutions han estat desenvolupades, provades i millorades pels nostres enginyers i reben una constant actualització, adaptant-se a les necessitats canviants del sector. Les nostres solucions per a projectes d’enginyeria de desenvolupament de l’automoció tenen com a objectiu principal optimitzar l’eficiència de cada projecte, i compten amb un servei orientació personalitzada que ofereix suport i formació en l’ús d’aquestes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.