Arriben les novetats de Pasqua a Olivé Rueda!

Notícies d'empresa

Des d’Olivé Rueda són especialistes en la comercialització i distribució packaging sostenible, estàndard i personalitzats; i neteja industrial. Estan situats a Vilanova i la Geltrú, al Polígon Industrial Santa Magdalena.
Porten més de 35 anys oferint solucions a diferents àrees i sectors com l’alimentació, fleca i pastisseria, el sector HORECA, el comerç al detall, col·lectivitat i indústries; adaptant-nos a les necessitats específiques dels nostres clients, donant la millor qualitat.

Actualment estan endinsats en la campanya de Pasqua, on han presentat els nous llançaments en packaging, figures, caixes de mones, cintes, papers i molt més. Com a gran novetat han creat una caixa per a mona exclusiva, un disseny especial que trobaràs al seu catàleg.

També hi ha una àmplia varietat de productes sostenibles seleccionats per satisfer les necessitats canviants entorn a les noves normatives que cuiden del medi ambient, com les ràfies i els llaços de paper o les cintes de jute, entre d’altres.

Tots aquests productes els podràs trobar a les nostres instal·lacions, on t’assessorarem per trobar el producte que millor s’adapti.
Segueix-los a les seves xarxes socials i a la newsletter per estar al dia dels tips i novetats que ofereixen setmanalment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *