Assemblea extraordinària de Socis i dinar de Nadal de la Federació Empresarial

Comunicats de premsa General

Divendres 16 de desembre, Viladellops .- La FEGP va celebrar una assemblea extraordinària a la Cantina Viladellops. L’acte va servir per tractar diversos punts i poder celebrar tots junts la tradicional trobada de Nadal.

Entre els acords adoptats, destaca  una modificació dels Estatuts de l’Entitat, que incorpora a partir d’ara el foment de la perspectiva de gènere, fet que representa un pas més en la lluita contra les desigualtats i defensa dels drets humans i igualtat d’oportunitats.  També es van aprovar per primer cop en 5 anys una modificació de les quotes socials, que representa un mitjana d’increment al voltant d’un 8%. 

La presidenta Neus Lloveras, va destacar la recuperació econòmica i que les previsions no han estat tan negatives com es preveia a inicis d’any. Tot i així, va indicar que tindrem una informació analitzada a la propera presentació de les dades econòmiques que la FEGP publica semestralment, el proper mes de febrer. 

Els assistents van poder gaudir d’una trobada d’intercanvi i comentaris sobre la situació empresarial del territori, tot celebrant les festes de nadal brindant amb una copa oferta per Cantina Viladellops.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *