Avgvstvs Forvm aposta pel turisme responsable

Notícies d'empresa

Avgvstvs Forvm rep el certificat Biosphere que l’acredita com una destinació turística segura i ajustada als objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

L’aposta per la sostenibilitat i el respecte per l’entorn són dos dels puntals de la filosofia d’Avgvstvs Forvm i que apliquem a totes les vessants de l’activitat del nostre celler al Penedès: des de la producció de vins i vinagres de qualitat, fins a l’aposta per visites enoturístiques. Aquesta tasca ara ha estat reconeguda per la concessió del certificat Biosphere 2022 Sustainable Lifestyle, el primer segell d’aquest tipus homologat a escala mundial.

VALORACIÓ DEL PROJECTE D’ENOTURISME AL PENEDÈS

El segell, creat el 2017, va ser impulsat per la Diputació de Barcelona,  l’Institut de Turisme Responsable (ITR) i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb l’objectiu de reconèixer les entitats de l’àmbit turístic que treballen per una gestió respectuosa del medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic al territori. Una voluntat que encaixa amb la creixent preocupació per la sostenibilitat tant per part dels agents turístics com dels viatgers.

La concessió del segell certifica que Avgvstvs Forvm, amb les seves experiències d’enoturisme al Penedès, ha complert les accions de sostenibilitat alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides. A més, valora que al celler del Vendrell s’ha fet partícip els treballadors d’aquest projecte comú, a més de comptar amb la valoració positiva dels nostres clients.

L’acte de lliurament de les certificacions va tenir lloc el passat 28 de juny en un acte a la Llotja de Mar de Barcelona amb la presència de representants de la Diputació, la Cambra de Comerç, i de les dues institucions que s’han incorporat en els darrers anys a l’impuls d’aquest segell: l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci de Turisme de Barcelona.

UNES VISITES SEGURES I RESPECTUOSES

El segell Biosphere Sustainable Lifestyle reconeix el respecte pel seu entorn de les empreses turístiques reconegudes, a més de certificar a qualsevol país del món que s’estan realitzant les accions de prevenció i higiene contra la COVID-19 necessàries per crear espais segurs per al turisme. Actualment ja són 844 empreses les que compten amb aquest segell, fet que els permet sol·licitar el Safe Travels al Consorci de Turisme de Barcelona.

A Avgvstvs Forvm celebren la concessió d’aquest certificat, que arriba després d’anys d’esforç per transmetre el nostre amor i respecte pel territori i la seva conservació a través de les seves propostes d’enoturisme al Penedès. Amb aquest pas, ofereixen una garantia als seus visitants de la sostenibilitat de totes les nostres visites enoturístiques, vàlida a nivell internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *