Avgvstvs Forvm renova el segell Biosphere Tourism

Notícies d'empresa

Novetats en el treball d’Avgvstvs Forvm en favor d’un model de turisme sostenible i alineat amb els objectius de desenvolupament de Nacions Unides. El celler comença el 2023 celebrant la renovació del segell Biosphere, una certificació de sostenibilitat turística reconeguda a nivell internacional.

Després d’assolir per primer cop aquest reconeixement el 2021, el celler al Vendrell ha tornat a aprovar l’auditoria anual que avalua la sostenibilitat del model turístic ofert havent superat totes les propostes de millora plantejades llavors per l’organisme. Una decisió que confirma de nou la qualitat i respecte per l’entorn que són centrals en la filosofia de les nostres propostes d’enoturisme al Penedès.

VALORACIÓ INTERNACIONAL DE LES VISITES

Gràcies a aquest certificat, la varietat de visites al celler que plantegem a Avgvstvs Forvm continuen millorant en el seu posicionament internacional, i de la mà dels valors que formen part de l’ADN de l’empresa. L’objectiu és apropar-nos cada cop més als objectius d’equilibri econòmic, sòcio-cultural i mediambiental, amb una oferta de visites enoturístiques a Tarragona que siguin atractives tant per als turistes que visiten el Penedès i la Costa Daurada, com per a les persones que viuen en la nostra regió.

En definitiva, la renovació del segell Biosphere ens indica que estem seguint el bon camí per tal que la nostra feina aporti beneficis significatius a la nostra societat i al medi ambient, a més de protegir les perspectives de futur del territori i del sector vinícola del Baix Penedès. Uns objectius que són claus també per al nostre treball diari d’elaboració dels vins del Penedès i vinagres agredolços Forvm.

HOMOLOGAT A NIVELL MUNDIAL

Des d’Avgvstvs Forvm estem especialment orgullosos d’haver aconseguit aquest reconeixement a nivell internacional per part de Biosphere Tourism i d’apropar-nos cada cop més al nostre objectiu de sostenibilitat en un període, a més, relativament curt.

El segell Biosphere és el primer dedicat al turisme sostenible homologat arreu del món. Va ser creat el 2017 per iniciativa conjunta de la Diputació de Barcelona, l’Institut de Turisme Responsable (ITR) i la Cambra de Comerç de Barcelona coincidint amb la preocupació creixent dels viatgers pels valors de la sostenibilitat en els territoris que visiten. L’auditoria té en compte l’ajust de les propostes turístiques als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

Suma’t tu també a l’aposta pel turisme sostenible i viu una experiència d’enoturisme al Penedès amb Avgvstvs Forvm. Reserva ara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *