Benvinguda nous socis 2022

Aquí d'Aquí Comunicats de premsa General Networking Serveis Empresarials

La Federació celebra el primer acte de benvinguda a nous socis després de dos anys de pandemia.

09 de maig, Vilanova i la Geltrú .- L’acte d’acollida als nous socis de la FEGP es va celebrar el passat divendres, amb l’assistència d’una trentena de socis rebuts per la presidenta de la federació, Neus Lloveras, conjuntament amb alguns membres de l’executiva i la directora general de l’associació.

La presidenta va afirmar la importància d’estar units en temps convulsos com els que vivim, on les empreses han d’estar adaptades als canvis d’escenaris que ens ofereix l’entorn econòmic i va apuntar, que els serveis de la Federació estan pensats per donar suport i potenciar una tendència positiva cap a l’activitat econòmica en el territori.

Acabades les presentacions de benvinguda, la coach Elena Trilla va fomentar una dinàmica grupal on els assistents van explicar les seves empreses, què esperaven de l’associació i què poden aportar a la resta d’empreses. Una activitat molt ben acollida que va acabar amb una xarxa teixida per tot el grup, analogia d’un dels principals serveis de la Federació, fer xarxa. Els participants, van afirmar sentir-se molt ben acollits en la seva experiència dins l’associació.

El moment lúdic, va arribar a l’hora del vermut per gentilesa de Patates Piqué, en l’entorn immillorable de la terrassa Cala Tintorera de La Daurada, on es va poder gaudir del dia que acompanyava l’acte.

08.05.2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.