Bufet Escura i la FEGP organitzen un taller informatiu sobre la reforma laboral

Comunicats de premsa

16 de maig de 2022, El Vendrell – La Federació Empresarial, de la mà del Bufet Escura, ha organitzat aquest dilluns una jornada dirigida a responsables de recursos humans per tractar de resoldre dubtes i les novetats de la reforma laboral. 

El 31 de desembre va entrar en vigor la nova llei per la reforma laboral, un conjunt de mesures destinades a augmentar l’ocupació de qualitat i reduir la temporalitat. Durant aquests mesos l’aspecte que més dubtes i controvèrsia ha generat ha sigut la nova normativa de contractació. Des de Bufet Escura la quantitat més gran de consultes rebudes provenen d’aquest àmbit, fet que ha marcat la línia de la jornada. La nova llei tendeix a la reducció de la taxa de temporalitat i la utilització de la negociació col·lectiva. Aquest és un fet delicat especialment pel sector de l’hostaleria i serveis, però també pel sector vitivinícola o la construcció, molt presents al nostre territori. En el debat de la sessió s’ha posat de manifest el tractament del contracte fix-discontinu i s’ha fet un repàs a tots els tipus de contractació: contracte formatiu, contracte de durada determinada, contracte fix-discontinu, entre altres novetats de la reforma.

L’acte s’ha celebrat a l’edifici de l’Eina Empresarial, entitat col·laboradora de la jornada, i ha aplegat una vintena de persones, comptant amb la presència del regidor d’Hisenda de l’Ajuntament del Vendrell, Baltasar Santos. El taller ha sigut a càrrec de l’advocada Patricia Reinaldos, acompanyada de l’advocat i soci-director Ferran Escura.

Bufet Escura és un despatx multidisciplinari que ofereix als clients un servei d’assessorament integral en les àrees de jurídic, laboral, fiscal, litigis i arbitratge i àrea de compliance.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *