CaixaBank Talks organitza una xerrada online sobre els Fons Next Generation 

Notícies d'empresa

CaixaBank Talks us convida a la xerrada online sobre els Fons Europeus Next Generation en la Jornada AgroBank, el canal agrari de CaixaBank amb solucions per a la pagesia.

La jornada es durà a terme avui dimecres 29 de setembre a les 16h30, via online. Sergio Gutiérrez, director corporatiu d’AgroBank, s’encarregarà de l’obertura de l’acte que comptarà amb Fernando Miranda, secretari general del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació com a ponent. Durant la jornada hi haurà una taula rodona moderada per Carlos Seara, director de la xarxa AgroBank a CaixaBank i hi participaran Antonio Luque; pesident de la cooperativa agroalimentària Dcoop d’Antequera, Andrés Escribano; Director de Nous Negocis i Indústria 4.0 d’IoT & Big Data a Telefónica Tech, Francisco Gálvez; director de Màrqueting a Balam Agriculture, Xavier Roca; conseller delegat i accionista de Càrniques de Juià, Grup Olot Meats i Fernando Moraleda; Senior Advisor de Llorente & Cuenca. La durada aproximada de l’acte serà de 90 minuts. 

Des de la Federació Empresarial recomanem encaridament la participació en aquesta jornada a totes les empreses i autònoms del sector. Els ponents poden aportar solucions en aquest àmbit, tot tenint en compte que les convocatòries d’ajudes per al sector Agro són imminents. La inscripció a la jornada és gratuïta.

Enllaç a les inscripcions

.

29.09.2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *