Cal Blay presenta el seu nou espai “Gaudí Garraf”

Notícies d'empresa

El grup de restauració Cal Blay estrena aquest 2022 obrint un nou espai per casaments i esdeveniments al Garraf.

Es tracta d’una de les obres més desconegudes d’Antoni Gaudí: Gaudí Garraf. Ubicada a una masia del s. XVIII és actualment un espai idoni per a esdeveniments i celebracions que es volen diferenciar gràcies al segell modernista de Gaudí i a la proximitat del mar Mediterrani, que el converteixen en un indret únic al món. Compta amb diferents ambients, entre el que destaca l’espai Granada, amb capacitat de fins a 500 persones i amb unes voltes gaudinianes que són una autèntica meravella arquitectònica. També disposa de terrasses exteriors, amb vistes al mar i a les muntanyes del Garraf, un racó idíl·lic  per a les festes més especials.

S’hi diferencien 3 espais: la Sala Gaudí, per banquets amb una capacitat de fins 130 persones i està situada molt a prop de la capella. La Sala Granada, un espai amb formes aràbigues amb elegants arcs i terra de marbre. És la sala més gran, clàssica i elegant. I les terrasses, amb vistes al Mediterrani, ideal per celebracions i actes a l’aire lliure.

Cal Blay té espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per celebrar casaments a mida, acompanyant-ho de la millor gastronomia. Alhora, funciona també com a servei de càtering per organitzar l’esdeveniment on el client prefereixi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.