Canvia l’aspecte de la teva llar amb practicitat i funcionalitat

Notícies d'empresa

Treu partit a casa teva d’una vegada per totes!

Moltes vegades els nostres clients no volen fer cap tipus d’obra però estan cansats de veure el mateix disseny després del pas del temps. Avui parlarem de com apliquem els nostres productes per canviar l’àrea que vulguis amb practicitat i funcionalitat.

Un dels elements principals a la llar i que moltes vegades no es té en compte són les cortines. Actualment es poden fer tants tipus de cortines com acabats. Per exemple, el nostre equip treballa des del disseny més tradicional i romàntic fins al més tècnic per atorgar el confort necessari. Aquestes vestiran i canviaran la percepció gràcies a les seves textures guanyan disseny. Si visites el nostre showroom tenim un gran espai per veure totes les possibilitats d’acabats i tècniques.

Un altre element amb què podem jugar són els acabats de parets, però compte, aquest s’ha de fer amb certesa ja que col·locar un color o textura errònia pot perjudicar el teu disseny actual. Per això treballem amb diferents materials, ja sigui des d ́una pintura, un paper pintat fins a altres elements que segur que no t ́havies plantejat. T’animem a veure alguns exemples a la nostra exposició.

Seguidament podem passar a jugar amb els coixins decoratius. I no, deixa de comprar coixins que venen en grans quantitats. Aquests mai t’aportaran això que desitges. Són totalment impersonals i després de comprar quan arribes a casa resulta que no era el que buscaves. Pots evitar-ho fent coixins a la teva mida, paleta de colors i textures. Tenim a la teva disposició quantitats de combinacions les quals podem portar al teu domicili per corroborar què és el que vols, d’aquesta manera segur que encertaràs. A més, t’expliquem un secret que ningú vol que sàpigues, els preus no són excessivament alts i seran de millor qualitat totalment adaptat a la teu estil. També és molt important la decoració, ja sigui a través de llums, gerros o quadres. Aquests s’han s’han de col·locar amb coherència. Si vols una estada amb resultat ”Pinterest”, has de tenir clara la proposta, per això és bo tenir el nostre assessorament ja que et farem tantes propostes com necessitis. Evitaràs despeses extres i resultats reals.

Aquests són alguns dels recursos que fem servir ja que no requereixen una gran despesa i amb el temps els podràs modificar sense que et suposi un problema. Si t’ha agradat la idea posa’t en contacte amb l’equip Nunue que segur t’aportaran més solucions adaptades a les teves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *