Cevipe renova el certificat e-SIAB d’adhesió al decàleg de sostenibilitat

Notícies d'empresa

El grup cooperatiu Cevipe ha renovat el certificat e-SIAB com a empresa adherida al decàleg de sostenibilitat del sector agroalimentari. Aquest decàleg de sostenibilitat integral de la indústria alimentària està formulat sobre la base de deu principis bàsics que valoren tres eixos fonamentals de la economia circular: les dimensions social, ambiental i econòmica. La sostenibilitat integral és avui ja un requisit per a les empreses de tots els sectors.

A més, la sostenibilitat és un indicador més de la competitivitat empresarial, especialment per a les cooperatives, ja que el seu ADN porta intrínsecs gran part dels aspectes de valoració de forma innata i com conceptes bàsics del cooperativisme. Així ho valoren els consumidors, que donen prioritat a les empreses que vetllen pel desenvolupament conscient i responsable del seu entorn, des del cultiu fins a la comercialització.

e-SIAB és una eina que serveix per valorar l’esforç de les indústries i cooperatives agroalimentàries. No se centra tant en l’obtenció de valors absoluts concrets, com en els esforços de les empreses per integrar la sostenibilitat en el seus processos.

A més, Cevipe també compta amb els certificats ISO 9001 i ISO 22000.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *