Cellers Avgvstvs Forvm ha adaptat totes les seves visites al celler amb mesures d’higiene per garantir-te un turisme segur

Notícies d'empresa Sectorials Turisme i Viticultura

A Cellers Avgvstvs Forvm comparteixen el teu desig perquè aquest estiu atípic sigui també especial i amb moments inoblidables. Tant si ets un viatger de proximitat com si visites Tarragona o Barcelona des d’un altre punt de l’Estat o de l’estranger, al seu celler t’han preparat una oferta d’enoturisme al Penedès amb personalitat, encant, autenticitat i, sobretot, amb totes les garanties sanitàries perquè visquis un turisme segur al cent per cent. 

Aposta per una experiència atractiva per a tota la família i que tant pot satisfer aquells més experts en el món del vi, com aquells que simplement tenen curiositat per introduir-se en aquest conreu tradicional de la Mediterrània. Les seves visites al celler també t’ofereixen una oportunitat única al Penedès, que és descobrir tot sobre els seus vinagres gourmet i el seu maridatge. I tot sempre amb les mesures de protecció envers la Covid-19 com a principal prioritat de tot el seu equip.

Llegeix la notícia sencera

06.07.2020