Formació i Treball dona feina a 448 persones en situació de vulnerabilitat durant el 2019 a través de les seves empreses d’insercio

Notícies d'empresa

El Grup Formació i Treball ha donat feina a 448 persones en situació de vulnerabilitat durant el 2019. D’aquestes, més del 61% s’han incorporat al mercat laboral un cop han finalitzat el seu contracte a Formació i Treball, principalment en els sectors de logística, hostaleria i neteja.

Un dels principals obstacles a l’hora d’iniciar el procés de recerca feina és l’estat de salut. Un 26% de les persones que finalitzen l’itinerari d’inserció no busca feina per aquests motius, fet que es tradueix en un augment de la cronificació en la vulnerabilitat dels col·lectius que atén. Formació i Treball es manté un any més com l’empresa d’inserció més gran pel que fa a la creació de llocs d’inserci de tot el territori espanyol, alhora que també destaca per generar uns ingressos superiors a 20M€ el 2019 -un 33% més que l’any anterior-; consolidant així el creixement de 2 dígits des de fa sis anys.

Llegeix la notícia sencera

03.08.2020