Ricard Vinyals vol plantejar una renovació de disseny al 3 de vuit

Notícies d'empresa

Després d’un any en què les funcions de la direcció han recaigut de manera col·legiada en el conjunt de la redacció, el setmanari ha apostat per nomenar el periodista de la casa, Ricard Vinyas al capdavant de l’edició.

Vinyals agafa el relleu de Ricard Rafecas, que va ser el director d’El 3 de vuit durant 37 anys, fins al maig del 2019. Durant aquest darrer any s’ha coordinat la direcció entre els redactors amb el periodista Joan Raventós al capdavant. Però Raventós deixa la redacció perquè ha estat nomenat corresponsal de TV3 a Brusseles.

Vinyals assumeix el càrrec com un repte personal que l’engresca i també amb la voluntat d’encarar els reptes de futur per l’empresa que passen per donar un impuls més a la presència a les xarxes. El nou director no abandonarà del tot el rol de redactor, de manera que Vinyals continuarà lligat a la cobertura de l’actualitat. Continuarà mantenint la seva experiència al Baix Penedès i incorpora un rol de representació i de referència del mitjà de cara al conjunt de la societat penedesenca. Vol plantejar canvis per renovar el disseny per fer la capçalera més atractiva i treballar per oferir un segell diferenciador amb el treball de temes propis.

Llegeix la notícia sencera

19.08.2020