Novetats en les activitats i els horaris de tardor-hivern al Museu del Ferrocarril de Catalunya, a partir del 15 de setembre

Notícies d'empresa

La segona quinzena de setembre comença la tardor i el Museu del Ferrocarril de Catalunya s’adapta a la nova temporada. La seva prioritat és la de continuar oferint un espai obert, segur i saludable amb la majoria dels seus espais a l’aire lliure, amb totes les mesures de seguretat i sanitàries.

Pel que fa a les activitats, el Museu presenta com a novetat una visita que, amb el nom “La vida i aventures dels Fogoners”, es podrà fer tots els primers dissabtes de mes a les 17h. Està adreçada a adults i nens, amb berenar per a tots i obsequi per als més petits. (3 d’octubre, 7 de novembre, 5 de desembre i 9 de gener).

A més, el Museu participarà en les propostes culturals anuals en les que ha anat formant part habitualment com les Jornades Europees de Patrimoni, la Fira de Novembre de Vilanova, la Setmana de la Ciència, i les pròpies del Museu, el Dia del Tren i els Premis anuals a la col·laboració.

Llegeix la notícia sencera

09.09.2020