Albet i Noya brinda amb la nova imatge dels Lignum!

Notícies d'empresa

Des d’Albet i Noya s’han proposat celebrar la vida amb un brindis, ja sigui presencial, virtual o en la distància. És amb aquest afany, que us presentem la nova imatge d’un dels vins més veterans i clàssics del celler: els Lignum!

Tot i que l’essència i el concepte de la marca segueix essent la mateixa (vins pensats per brindar i conversar en un ambient informal) amb la nova imatge es busca un aire més fresc i elegant dins del món del vi. 

El Lignum! negre 2018 és un cupatge tradicional de cabernet sauvignon, merlot i garnatxa negra amb 9 mesos de criança en botes de roure francès. És un vi molt versàtil que pot acompanyar qualsevol àpat, des d’un aperitiu a una barbacoa.

El Lignum! blanc 2019 és un cupatge més peculiar ja que casa la varietat reina del Penedès, la xarel·lo, amb raïms forans com són el sauvignon blanc i el chardonnay. Aquest darrer, a més, té un petit pas per botes de roure que li donen cos i complexitat. És un vi de lleugeres aromes tropicals ideal per combinar amb plats picants o peixos complexes. 

23.10.2020