La Daurada reobre el seu restaurant, a partir de l’1 de desembre 

Notícies d'empresa

El singular espai del Port de Vilanova i la Geltrú, recupera després de 45 dies, la seva activitat de restauració, un cop finalitzat el període de tancament temporal de tot el sector de l’hostaleria. En aquesta fase, reobrirà el restaurant i la terrassa, però mantindrà sense operativitat la sala de concerts i discoteca, que romanen tancades des de l’inici del confinament, al proppassat mes de març.

Aquest dimarts 1 de desembre, La Daurada Restaurant estrena nova carta d’hivern amb especialitats de cuina marinera i mediterrània, com la sípia a la bruta o el tàrtar de gamba blanca de Vilanova, a més de les brases de peix i carn al forn de carbó Josper. Tots els migdies (de dimarts a divendres) disposem d’un menú diari que canvia cada setmana per 20 euros amb pàrking propi gratuït.

El diumenge 6 organitza una nova edició del Vermood Market, amb més de 30 parades de moda, artesania, vinils i disseny, i l’actuació del grup Veneno en la Piel (12.30h), i dimarts 8 a migdia la sessió de David Tort, el nostre dj més internacional.

27.11.2020