Ametller Origen crea el Club de Vins amb Origen per recolzar els petits viticultors catalans

Notícies d'empresa

Ametller Origen ha presentat el seu club de vins en un acte virtual conduit per la periodista Empar Moliner i en el que el director general d’Ametller Origen, Josep Ametller, ha apuntat que amb aquest club volen fer descobrir als seus clients vins amb ànima, vins de petits elaboradors que per la mida dels seus projectes els costa arribat a la gran distribució.

Per la seva part, Maria Piñol, la coordinadora del club de vins, ha destacat que el club de vins vol donar a conèixer no només els vins, sinó les histories humanes que hi ha al darrera amb la voluntat de fer d’altaveu de tots els territoris vinícoles de Catalunya.

L’oferta incial del club està composada per un total de vint-i-cinc vins d’onze celllers, sis dels quals no tenen denominació d’origen. La sommelier Meritxell Falgueras, ambaixadora del Club, ha destacat que la selecció dels onze cellers s’ha fet mitjançant un tast a cegues. Els vins es podran aconseguir a través de la botiga online d’Ametller Origen  i de la botiga física del Mercat d’Autors de Barcelona.

Llegeix la notícia sencera

09.12.2020