PER UN NADAL SOSTENIBLE, enguany decora el Nadal, d’una manera molt especial

Notícies d'empresa

Des del GrupOndunova, l’empresa d’embalatges de cartró ondulat de Santa Margarida  i els Monjos, volem impulsar el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat.
En la nostre  fita per obtenir una economia circular i potenciar l’educació des de ben petits en una  estima al nostre entorn, hem creat enguany la campanya “Per un Nadal sostenible,  decora el Nadal, d’una manera molt especial”. 
Tot i que, nosaltres no ens dediquem a fer decoració, ja que la nostre especialitat són  els embalatges de cartró, PLV, displays i producció digital, hem realitzat uns rens de  cartró per potenciar un nadal #ecofriendly.  
Amb aquest objectiu, volem apropar-nos als joves (i no tan joves) fent una campanya  per instagram. 
Fes-te fotos amb els rens i/o amb diferent elements de cartró i etiqueta’ns al nostre  instagram: @wondu_packs. Regalarem rens decoratiustots els dies, aconsegueix el teu! 
Sabies que… el cartró contamina menys, costa menys i pràcticament té la mateixa  fortalesa i punts positius que el plàstic. A més, la indústria del cartró ha reduït en els  darrers 30 anys en un 40% les seves missions de CO2. 
Som el 3r país que més recicla a Europa, ens volem posicionar els primers! 
Si el vostre centre vol adherir-se a la campanya, no dubteu en posar-vos en contacte  amb nosaltres i tindreu el vostre ren de manera totalment gratuïta. Entre tots,  mantinguem viu l’esperit del Nadal! 
CONTACTEU A: info@grupondunova.com 689.430.345 (Montse) Quedem a la vostre disposició. 
Gràcies

16.12.2020