El Festival Jardins de Terramar se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost

Notícies d'empresa

La propera edició del Festival Jardins de Terramar se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost. L’Ajuntament de Sitges i la promotora catalana Terra Music & Events han anunciat les noves dates del certamen que aposta per mantenir la mateixa essència i el concepte de les darreres edicions. Així, la programació inclourà artistes catalans i també de renom internacional.

Els organitzadors del festival treballen des de fa mesos en els aspectes tècnics de la producció i també han iniciat les negociacions per a la contractació dels artistes que conformaran la programació d’aquesta nova edició.

En les properes setmanes, l’organització revelarà els noms dels artistes i grups musicals que configuraran el cartell 2021 i també es presentaran les novetats que enguany s’incorporaran al certamen.

Un any més, el talent local i la col·laboració del teixit empresarial tindran un paper rellevant en la concepció d’aquest festival que, com a esdeveniment cultural i de promoció econòmica i turística de Sitges, compta amb el suport de diferents patrocinadors i d’un públic ja fidel.

El certamen se celebra des de l’any 2017 a Sitges. Joan Baez, Gregory Porter, Texas o Rick Astley, han estat alguns dels artistes que han passat durant aquests anys per l’escenari del Terramar.

14.01.2021