La Fundació Privada Sant Antoni Abat fa lliurament dels premis LALO als millors treballs de recerca de batxillerat 2019-2020

Notícies d'empresa

El Patronat de la Fundació Privada Sant Antoni Abat va decidir lliurar els Premis Lalo als millors treballs de recerca de batxillerat, malgrat la situació excepcional per la pandèmia, d’acord amb la resolució del jurat dels premis, per tal de donar un reconeixement a l’esforç realitzat per les alumnes que han resultat guanyadores. L’acte de lliurament dels guardons ha tingut lloc en data 29 de desembre a la seu de la Fundació.

La Sra. Blanca Deusdad (com a Presidenta del Jurat 2020) i la Sra. M. Dolors Camacho (Gerent de la Fundació) han fet lliurament, individualment, dels premis als treballs escollits.

Des de la Gerència de la Fundació s’ha traslladat a les guanyadores l’alta qualitat dels treballs presentats i la dificultat del jurat en les seves decisions a l’hora de valorar els treballs presentats, al mateix temps que se les ha encoratjat a continuar desenvolupant la seva formació i poder-nos trobar en un acte públic, com es mereixen, l’any 2021.

15.01.2021