Llopart aconsegueix el segell Safe Travels

Notícies d'empresa

Llopart ha sigut el primer celler a estar reconegut amb el Segell SAFE TRAVELS promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) i que a la destinació Barcelona és gestionat per Turisme de Barcelona.

Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció front la COVID-19.

Des de l’inici de la pandèmia el departament d´enoturisme de Llopart ha elaborat i portat a terme un pla de contingència ANTICOVID que garantitza la implementació de mesures de seguretat per protegir tant els seus treballadors com els visitants del celler. D´aquesta manera han pogut seguir portant a terme les visites, activitats d´enoturisme i esdeveniments culturals amb total confiança per a tots i sempre adaptant-se a les mesures aprovades a cada moment pel PROCICAT.

L’obtenció d´aquest certificat se suma amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que Llopart va obtenir fa dos anys i reforça la seva millora contínua en tots els àmbits de la gestió sostenible.

22.01.2021