SMP entrega a l’Ajuntament uns 500 kits d’higiene dental per a tallers a les escoles

Notícies d'empresa

Es tracta d’una proposta educativa elaborada pels diferents agents de salut del territori i adreçada als centres educatius de Vilafranca.

Té com a objectiu principal millorar la salut d’infants i joves mitjançant la realització d’accions que afavoreixin conductes positives en relació amb la salut individual i col·lectiva i la generalització d’hàbits saludables. Els tallers “Estima les teves dents” es realitzen a 1r curs d’educació primària i es fan simultàniament amb la revisió de les dents que realitza el servei d’odontologia del Centre d’Atenció Primària.
En l’acte de donació simbòlica dels kits, que es va fer dimecres al matí, hi van participar el gerent de de Serveis Mèdics Penedès, Josep Pañella i les regidores d’Educació i de Salut, Xell Montserrat i Anna Doblas. Doblas explicava que una odontòloga visita als centres per oferir-los un taller que combina part teòrica i pràctica.

Per la seva banda el Dr. Pañella ha explicat que els kits consten de pasta de dents, un raspall i fluor per glopejar un cop a la setmana. Es mostrava satisfet de poder col·laborar amb l’Ajuntament perquè els infants des de ben petits adquireixin hàbits de vida saludables.

Llegeix la notícia sencera

08.02.2021